Guitar Hero

Shooo alla pruttare !

Den här j*vla cpbajsblogg.se alltså, jag blir galen! Går ju aldrig att komma in :(
Nu är jag inne i alla fall, men vet ni vad som hänt idag då? Nej nej jag tänkte det.
Jag, Hanne och Malene har spelat Guitar Hero och gissa om vi äger på det! Alltså det bara går inte att förklara hur bra vi är... Nej det går bara inte, tyvärr. Jag kan liksom inte tänka mig någon vara bättre än oss. Ni vet ibland tänker man typ såhär: Jag är ju bra på att rensa morötter, men det är klart att det finns väl någon bättre i hela världens liksom, t.ex Mat-Tina eller hemkunskapsläraren, ja ni vet. Men när det gäller guitar hero kan jag verkligen inte tänka mig någon vara bättre. Nu låter det som jag skryter, eller bara hittar på massa och överdriver men om ni tror det kan ni slänga er i väggen, det är bara sanning walla!
När vi spelar så försvinner molnen, och solen kommer fram, när vi spelar börjar fåglarna kvittra och sjunga med i låten, då kommer tussilagosarna ut, och alla grannar går ut och börjar dansa i en stor parad. Ja det är så det är. =)

image7


puss å hej å leverpastej  

Andra dagen!

Hejsan!! Hur har ni det?? Här är det då toppen. Idag har det varit en helt okej dag! Jag vaknade och låg kvar typ en timme sen gick jag upp och åt frukost!....sen råkar jag bara hitta en godis påse som jag äter "lite" ur :P aja sen sticker vi ut och åker lite skridskor...och tro det eller ej men det var faktiskt kul!! när vi kom hem åt vi mat, PIZZAAAA!!!!! Yumm Yumm Yumm!  och sen.......

Ojsan nu ropar pappa att ja ska komma!! men om ni vill läsa den spännande firtsättningen på lovet så gör det!!!!

Jag funderar på att ha någon slagt outfit tävling..skulle ni gilla det?? jag måste ju såklart prata med dena först men de skulle vara en kul grej :D

HAAAAAAAAAAAA DE BÄST!!

LOV!!

Äntligen! Nu har vi fått vårt efterlängtade påsklov. Okej, första dagen blev kanske inte riktigt lika kul som jag(hanne) hade tänkt mig..Såhär började dagen:

Jag vaknade och gick upp och åt frukost.
Sen kommer min syster in och frågar när dom kommer....
Kommer?? Vilka kommer? Då påminner mamma mig om att mina kusiner ska komma och att mitt rum ska vara städat(ni vet hur mammor är) ..
Oh My GOOOOD!! Tänker jag då..(mitt rum är typ värsta soptippen) så jag frågar samma sak som syrran och mamma svarar att dom kommer ungefär kl 17.00! Okej, tänker jag då. Så jag börjar städa och som alltid hittar jag massa saker som jag inte har sett på aslänge, och dom kan jag ju såklart inte kasta bort. så när jag är klar med golvet är det bara skribordet kvar.. och vart f*n ska jag lägga alla grejer då?? Så jag kastar in alla grejer under skrivbordet och säger att jag är klar! För när det är lov ska man ju inte behöva städa så det tar jag hand om efter lovet!
Aja hoppas ni har haft en bättre början på dagen än vad jag har!!

Fortsätt att kommentera och berätta för era kompisar om vår blogg, för nu är Dena i Västerås (trror jag) och då måste jag blogga varje dag själv!!

Dagens Motto: Städa bor man, annars dör man...(enligt vissa mammor)

Hejdå <3

Skrattattacker

Shoooooo

Skärtorsdag idag då, nån som ska gå påskkärring? haha

Nu ska jag berätta för er om denna skrattiga dag vi haft. Sista NO lektionen vart vi helt craazzyy, hyperaktiva skulle jag nog kalla det. Oh my...
Jag, Hanne och Malin skrattade åt allting och vad som helst. Hela tiden! Det var helt hopplöst att ens försöka sluta.
Efter åt fick vi kvarsittning! =O Bara för att vi var de enda som inte hunnit klart med alla uppgifter, jag menar: Coomeee oooon, det är skäääärtorsdag ju! Då ska man väl vara lite snäll, annars kommer inte påskharen med en karamell (A) Oj, se man på, där fick ni dagens motto på köpet också!
Ja nu vet vi i alla fall att Ingis inte får något påskägg.
Pheeww! säger jag bara, att skrattattackerna är över. Jag tror inte min mage skulle palla mer, känner verkligen smärtan i den nu, träningsvärk nivet. Asså ni kan ta det lugnt, min mage är stark det är inte så att den är så klen så den inte palla mer, men inte ens självaste Pippi Långstrump skulle klara av allt det skrattet.
Snart har jag större magrutor är självaste muskelknippen Hanne förresten! 

Aja, ni får ha en bra påsk men se upp för alla påskkärringar, påskharar och allt vad det nu är, aight?

Dagens motto: På påsken ska man vara snäll, annars kommer inte påskharen med karamell

image6

Rim lim kim

Heeeyyy people!


Wazzaaaaaaa???
Här är de superduperfluperkluper bra! Igår var det ju typ största snöstormen men nu ser ja allt att solen skiner!
Om ni läste det inlägget nedan; I'm telling ya, she's in big big trouble. Poor little thing... Om det som hon skrivit om han låter hemskt, ni ska bara veta hur hemskt det är i verkligheten, och nästan VARJE dag! Tur för han att det snart är påsklov, och tur för han att helgerna finns. Jag tror nämligen inte att Hanne skulle stå ut med han annars, och han vill nog inte smaka på hennes utbrott!

Annars ska ni få se lite av mina grymma rim som jag skrev på musiken idag jao. okej ja erkänner, sara hjälpte mig lite, hehe. De är såhär att vi måste skriva en rap tillsammans, och jag skriver med Mallelito, men bruden va sjuk idag så jag fick jobba my ass off själv istället.


så de här är ett av de mångamånga rimmen jag(och sara) kom på ;)

Min pappa har en fin kappa, den är blommig med röda rosor.
Min mamma har vita trosor.


image5

men de är lugnt asså, min pappa har inte en sån kappa fick bara lov att använda fantasin lite grann :)


Och ikväll mina vänner då ska Dena på street funk, se upp, för mina grymma moves kan kan bli lite craazy ibland.

see yaaa

peace out!

Skolan!

Hejhej!! Jag (Hanne) har fått VÄRLDENS problem... Okej, jag ska ta det från början:


Igår bytte vi platser i klassrummet och jag blev jätteglad för jag satt vid en asdryg kille. Men så hamnar jag vid *** *******!!! (vill inte nämna några namn). Han är världens bonde och skryter alltid om hur bra han är på att åka traktor...


Om ni inte tror mig ska ni få ett exempel på en konversation med max idag:


Hanne: Men man sms:ar ju jämt!

Max: Nej jag har bara skickat 58 sms på 2 år.

Hanne: ------------------- (får inte fram ett ljud)

Dena: VAAAAAAAAA????

Max: Men jag sms:ar ju aldrig

Hanne: VAAAAAAAA?????

Dena: Shiiitt??? haru inga vänner eller?

Max: Jooo, men varför sms:a när man kan träffa dom?

Dena och Hanne: (Tänker: wierdo)


Och sen efter att vi hade hämtat oss från chocken sa jag:


Hanne: Men internet då?

Dena: ... om du nu vet vad det är...

Max: Jag kollar faktiskt på traktorer på blocket ibland!


Och imorron ska jag BARA ha lektioner med honom... för den enda lektionen jag brukar ha utan han är jag hos tandläkaren :O!! Aja vi skriver imorron också såklart!


image4


Dagens motto: Gör din framtid lika ljus som mobildisplayen!


HEJDÅ <3   // Hanne


Pruttigt värre

Idag var tydligen en pruttig dag här i Gruvriset.
På SO:n hördes en riktig rakkabajsare från någon av killarna i klassen när vi kollade på titanic. Kanske blev vågorna för mycket? Sen på idrotten hördes en till från samma killar. Hmm... någon som var lite dålig i magen möjligtvis?

Ännu en lite pruttig grej hände när jag, Dena skulle äta idag.
Jag blev lite hungrig så jag skulle äta dårå, så jag stoppa in lite kyckling och grejjer i mikron och börjar glida runt i köket medans jag väntar på att den ska pipa klartecken, men helt plötsligt hör jag pruttljud! Såklart fattar jag först inte att det kommer från mikron, för jag skulle aldrig ana att min mikro var så oförskämd. Men sakta men säkert börjar jag förstå att det är från mikron fisarna kommer ifrån. Jag vart helt paff! Jag frågade mamma: Varför pruttar min mat? Hon hade inget bra svar på det, hon visste inte sa hon... Så jag fortsätter glida lite men till min förskräckelse blir fisarna bara värre och värre! SJUKT tänkte jag. Så till slut blev jag tvungen att stänga av mikron och jag öppnar luckan och ut kommer största rökmolnet! "oj oj oj !" Tänkte jag. Och nu är det inte som ni tror, det var inte bara lite fjuttigt rök, nej nej! Utan här snackar vi krasch i world trade center, elefantbrakare!

image3

Vi får väl hoppas att morgondagen blir mer pruttfri!

peace  //Dena&Hanne

Shoo

Aloha snyggingar!

Nu är det så här, att idag är en stor dag. Ikväll är en stor kväll. För det är ju nämligen så att vi nu har skaffat en blogg! Vi kommer försöka uppdatera varje dag med visa ord och motton och massa annat skrafs. 
Lite kort info om vi som äger bloggen: Vi är två tjejer Dena och Hanne, 13 och 14 år. Vi gillar Björn Gustafsson och ängen, även godis tycker vi är bra att ha. Vi går i samma skola och samma klass (där vi såklart regerar stort) Ballast i stan är vi också, det kan vara bra att veta. Ja, det är vi det! 
En till grej som kan vara bra att veta är att vi <3 våra läsare, så läs =)

ps! Blondinbella, Kenza och Stina-Lee, inget personligt men ni kan slänga er i väggen, för här kommer vi!


Peace  

image2

Välkommen till min nya blogg!

    

RSS 2.0