Måndagens dag idag jaaoo

HEEEEEEEEYYY GOTT FOLK <3

Idag såg vi på världens roligaste film på SOn den roligaste vi sett på länge iaf :D
jag och Hanne skratta såååå mycke så vi dog typ 60 ggr den här gången och alla gånger förutom 3 kom vi till himlen och där kom vi till pärleporten men Gud stog inte där nej nej.. jaja de ja tänkte säga avr att de va en sjukt rolig film. :)
men ja tror den bara passar såna typer som har samma humor som oss (vet inte hur många det finns av det slaget ute i vida världen) ja kan bara säga att de va inte många fler i våran klass som verka uppskatta filmen på sättet vi gjorde.. ingen om man ska vara exakt. men blahblahblahh..Exakt är de bara vetenskapsmän som är och sånt niveet..

dom prata så sjukt knäppt :O vi doooog av skratta shieeeet säger ja bara. först funderade vi i en evighet på vilket språk det kunde vara. ja gissade på isländska fast att jag inte vet hur det låter.
Vi trodde först att de skulle vara en svensk film men vi förstog inte ett ord av vad de sa, så vi fråga Karin (lärare) varför det inte var textat? för visst borde de vara det om de inte är svenska? visst filmen var typ 100 år gammal (eller nåt?) från typ 70-talet eller nåt (vi har historia i SO)men dom borde väl kunnat fixa text nu för tiden istället? pfftt!
till får förskräckelse får vi till svar att det är svenska de pratar! (?) knäääpppt säger vi bah!
tydligen var de gammalgammal småländska ? aja..
jojo i ju för sig när man lyssnade väldigtväldigtväldigt noga, så lyckades jag faktiskt urskilja vad de sa i en mening, men ja är inte säker på att jag hörde rätt. och + att Hanne redan hade gått då, så hon fick inte ta del av upplevelsen = inte trevligt. (shiiet mattesnille jag är + och = och allt i en enda mening :O :O )

här kommer dagens citat (som egentligen är från några dagar sen men shit hit och dit)
Dagens citat: 
Sara: Johanna, om man sätter ihop dina öron blir det ett hjärta!
huhhh?? vem tänker i sådana knäppa banor tänker man nu? sara såklart höhöhuhmhuhm

image35
Öronhjärta?KLASS 8D - VÅRAN KLASS

image10image11image13image14image15image16image17image18image19image20image21image22image23image24image25image26image27image28image30image31image32image33image34


Torsdag

Shooolalalabababbbo!!

Nu har vi inte bloggat på ett tag inte, men blogg.se var ju helt konstigt :/
Men nu är vi back in business igen!
De har väl hänt mycket sen sist, t.ex har jag lagat mat hemma åt familjen för vi har hemkunskapsläxa. Och jag säger bara en grej: Mat är inte min grej alltså..
Ni skulle ba se, köket var i största kaos och + att det är meningen att man ska göra allt själv. Men mjaa mamma fick lov att hjälpa mig "lite". hehe. Innan hon kom var det som sagt största kaos, det rykte ur stekpannan så inåt helvette och på den andra plattan höll saker på att koka över, brandlarmet gick av all rök som kom från min "mat" och såklart hade jag glömt att stänga av 
vattenkranen så allt diskvatten sa ba: FLOOOMMMSS!! så svämma det över.
Sen ska man redovisa det här genom att skriva hur man har gjort och sånt där, men såklart tänker jag inte skriva in allt det där ni vet.. :D

image8

Puss! // superkocken Dena

RSS 2.0